Cadenza

Då är den första officiella versionen av romanen Cadenza klar och möjlig att anskaffa för den som känner sig manad. Det blir troligen billigast om man köper direkt från förlaget, Books on Demand (se länk nedan) men då det troligen är dagskurs på detta så jämför med andra typ Adlibris eller Bokus. Jag varken tror eller förväntar mig någon kommersiell framgång och det har inte heller varit skälet till att jag börjat skriva.

För en fem – tio år sedan skrev jag ett första kapitel som länge låg och skvalpade. Under en sommar i stugan uppe i Ångermanland för några år sedan skrev jag så ytterligare ett kapitel och på något underligt sätt började det rulla på, kapitel för kapitel. Framförallt när jag upptäckte att vad som helst kunde hända och att jag själv styrde detta. Oerhört lustfyllt! Huruvida det är lika lustfyllt att läsa den är oklart även om mina provläsare tyckt att boken har ett driv och velat veta vad som ska hända. Då bland annat klassisk musik och geologi är några av mina stora intressen har det också påverkat innehållet och just musiken är ett av bokens teman.

Läs mer på bokens hemsida, Cadenza.
Books On Demand Bookshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *